Lampa De Birou Estompat Calculator De Birou Ochi-Îngrijirea Lampă De Masă Pentru Studiu, Lectură Monitor Cu Ecran Agățat De Bară De Lumină Lămpi De Birou

Preț normal 155.94lei 102.91lei
Taxe incluse.
  • Tag-uri: Lampă de masă, monitor lampa, lightbar monitor, monitor led, monitor lumina

Disponibilitatea:În stoc

Categorie: Lumini & Iluminat

Sku:w500323

Detalii Produs

Lampa De Birou Estompat Calculator De Birou Ochi-Îngrijirea Lampă De Masă Pentru Studiu, Lectură Monitor Cu Ecran Agățat De Bară De Lumină Lămpi De Birou

1. Nici un ecran glare.Acesta are o asimetrice design optic, care se aprinde doar la masa, nu pe ecran, și evită reflectă efectul de orbire.

2. Personalizate de iluminare.Lumina luminozitatea poate fi reglată între 10%-100%.Pentru temperatura de culoare, sunt alb cald, alb natural, alb și alb pur pentru a alege de la.Funcția de memorie poate memora culoarea și luminozitatea de lumina, care poate fi ajustat în mod liber și ușor pentru a menține setările personale.

3. Ușor de instalat și de a folosi.Fără șuruburi sau casetele sunt necesare pentru a deteriora monitorul.Clipul este potrivit pentru monitoare cu o grosime de (aproximativ 0,4-1,2 cm/0.16-0.47 inch).Lampa poate fi folosit cu computer porturi USB, putere mobil consumabile și altele cu prize USB.5V DC echipamente electronice.

4. Economisi spațiu pe desktop.Spațiul de proiectare de economisire a face computerului dumneavoastră să monitorizeze lumina constant situat pe partea de sus a ecranului, economisind spațiu valoros pe birou, foarte potrivit pentru perioadă limitată de spațiu de lucru în birou sau acasă.

5. Ochi de îngrijire.3 opțiuni de temperatura de culoare, care oferă focalizare și confort.Lumina calda face relaxare lumina rece de muncă, îmbunătățind astfel eficiența de lucru.Luminozitate reglabilă nivel face ca spațiul de lucru sănătos pentru ochi.

Caietul de sarcini:

Caracteristici: 60 de minute timer off funcție, fără trepte de reglare a intensității luminoase, rapid modul de citire, de trei-ajustare a temperaturii de culoare, asimetrice sursă de lumină

Tip comutator: touch

Cheie comutator tactil produs de sursă de lumină: LED-uri (2835 x 78 x 0,2 W/LED)

Putere nominală: 5W

Tensiune nominală: 5V/1A

Certificare certificat: raport de inspecție a calității

Flux luminos (lm): 201ML

Indexul de redare a culorii: mai Mare de 90

Numărul de margele lampa: 78

Produs temperatura de culoare: 3000/4000/6000K (trei culori reglabil)

dimensiune: 30cm

Material: ABS

culoare: negru

Conținutul Pachetului:

1 x Lampa de Birou

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Produs

Rating Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Caietul de sarcini

Parametrii de produse

  • Este De Becuri Incluse - No
  • Certificare - CCC
  • Nume De Brand - FGHGF
  • Origine - China Continentală