Bikini Jos Bikini Jos De Costume De Baie Femei Costum De Baie Bikini Costume De Baie Bandeau Mujer Costum De Baie Feminin Push-Up Biquini

Preț normal 39.95lei
Taxe incluse.

Disponibilitatea:În stoc

Categorie: Îmbrăcăminte pentru femei

Sku:w4089

Detalii Produs

- Bikini Stil: Aceasta este noua noastra lansare frumoasa, sexy, moda, atenție-grabbing bikini!Cu acest bikini puteți conduce plaje și nu pierdeți niciodată pentru a prinde popoare arata!Acest stil va transforma capete, indiferent unde te duci!

- Bikini Calitate: Auto-deținute de fabrici, de brand, de o calitate Avansată de testare de sistem, asigurați-vă că fiecare bucată de bikini este de brand nou și de înaltă calitate.

- Bikini Top: underwire bikini top oferi un sprijin suplimentar.Biquini Sus curele de umăr este reglabilă.Caracteristici de Top folie de aluminiu si material de plasă pe partea de sus a paharului și un decor de metal detalii între cupe.Top Bikini oferă fire de legături delicat la spate pentru o potrivire mai bună.

- Bikini: Frumos și elegant Hipster jos caracteristici folie de material detalii pe talie.Tropical costum de baie jos oferă sexy cheeky cut și moderată de acoperire la spate.Clasic, costume de baie jos oferă confortabil se potrivesc.

- Bikini Material: de Înaltă calitate Nailon, 82% Poliamida, 18% Elasthane.Moale și elastic.

- Bikini Dimensiune: Standard US/UE dimensiuni disponibile de la S la XL.Modelul fată poartă mărimea S.(Modelul fata de marimea corpului: piept: 88cm/34.64 Cm, talie:62 cm/24.4 Cm, solduri:92cm/36.22 Cm)

- Pachet:Bikini de sus și de jos au fost vândute separat

- Utilizare Ocazie: Perfect pentru vara, plaja, costume de baie,piscina, plaja, solar,beachwear, petrecere, vacanta, înot, moda, sexy si elegant, fermecător și elegant plaja bikini se potrivește cele mai multe fete sau femei, Sexy, Moda, Frumos, Confortabil costum de baie.

-Masina de SPALAT SFATURI: atunci Când vă spălați acest bikini sexy,vă rugăm să-l trateze cu blândețe.Mână Spală Ușor advoid stoarcere folie de material.Nici Un Înălbitor.Linie Uscat.

Utilizare ușoară detergent de vase lichid pe galon de apă rece și se înmoaie bine costumul pentru trei minute.Nu permit costum la macerat peste noapte, deoarece acest lucru poate provoca anumite culori să sângereze și a alerga.Framanta usor de a lucra cu spuma pe întreaga suprafață.Se clătește bine și se îndepărtează excesul de apă, fără stoarcerea.Picurare uscat în lumina directă a soarelui.Nu uscătoare, te rog.

- Transportul gratuit prin China Post Aer Înregistrat Mail pentru cele mai multe alte țări.

- Unele tari care nu într-transport gratuit lista va fi taxat rata de transport maritim.Acesta va apărea rata de transport maritim automat la plasarea comenzii.

- Vom livra comanda în termen de aproximativ 48 de ore după ordinul de plată este primit în Gaj.Transportul va fi amânată în mod corespunzător dacă nu există weeken sau de vacanță.

- Am expediat doar la adresa pe care a oferit în ordine.Înainte de a vă plăti pentru, vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă.Dacă doriți să schimbați adresa de livrare, vă rugăm să ne contactați pentru anularea comenzii, și înlocuiți comanda din nou.

- Noi nu suntem responsabili pentru nici o întârziere pentru Vacanțe în China sau în țara dumneavoastră, pentru proceduri vamale, sau dezastre naturale.

- Personalizate/Taxe de Import: Daca se intampla orice taxe, impozite sau TVA(dacă există) s-a întâmplat importate în țară,acesta va fi suportat de către clienți.Nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

- Timpul de expediere în timpul Sezonului de Vacanta (Craciun, Anul Nou Chinezesc etc.) ar putea fi mai mult decât de obicei timp.Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere.

Când ai primit coletul, dacă orice problemă s-a întâmplat cu bunurile, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi nagative feedback-ul pe magazinul nostru.ACEST LUCRU ESTE FOARTE IMPORTANT .Ne-ar fi foarte cooperat pentru a rezolva problema pentru clientul nostru în termen de 24 de ore.Credem că problema poate fi rezolvat între comunicarea. ^_^

Q1: Ce dimensiune ar trebui să Aleg?

A: vă Rugăm să urmați dimensiunea noastră de breaslă, în primul rând măsura corpul tau pentru dimensiune bust, talie și șold dimensiune.După aceea alege o dimensiune similară în dimensiunea noastră masă.

Q2:de Ce cineva a spus că este mai mare, cineva a spus că este mic de feedback-ul?

A:Avem clienti din toate colturile lumii.Diferite persoane au diferite forma corpului ,astfel încât comentariu personal poate subiective.Doar urmați dimensiunea noastră de breaslă, atunci ar fi nici o problemă de a alege o dimensiune adecvată.

T3:Când veți expedia coletul?

A: Ne va livra în termen de 1-7working zile după ce plata este primită în Escrow.Și, în mod normal, puteți urmări după 1-10 zile după ce am expediat-o.

Q4:Ce, uneori, parcela online statut opri?

China Post Airmail informații on-line nu este sincron cu tranport.Ei actualiza informațiile foarte mult lent și nu arată fiecare proces în detalii în timpul transmite pe internet.Doar pentru că serviciul lor nu este atât de perfect încă.Deci, dacă veți găsi că coletul informații nu update pentru mult timp pe internet.Vă rugăm să nu vă faceți griji, că este un lucru foarte normal.Coletul este pe drum spre tine.Tu nu trebuie să faci nimic, ci doar aștepta.

Q5: am anulat comanda ,de ce eu încă nu primi banii?

O: International pament implicate mai multe părți.Deci plata nu va fi eliberat imediat atunci când a anula comanda.În mod normal, după ordinul anulat, este nevoie de aproximativ 1-2 săptămâni pentru www.shanghaideva.ro pentru a procesa rambursarea.

Produs

Rating Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Caietul de sarcini

Parametrii de produse

  • Bikini De Culoare - Multi culoare Solidă
  • Suport Tip - Underwire
  • Biquini Top Stil - Underwire Bandeau Bikini top cu bretele detașabile
  • Costum De Baie Pakage - două bucăți de sus+jos
  • Noi 2022 moda stil Bikini - moda bikini de vară 2020 tendințe
  • Stil Tineri - Boem
  • Model Tip - Solid, Marginita, Mozaic
  • Varsta - Varsta 18-35 Ani
  • Talie - Mijlocul Talie
  • Data De Lansare - Primăvara anului 2021
  • Stil - Stil Tineri
  • Costum De Baie De Utilizare Ocazie - Plaja/bronzare/Piscina/Plaja/Club/Petrecere
  • Se potrivesc - Se potrivește cu adevărat la dimensiunea, ia-ti de dimensiuni normale
  • Set De Bikini Stil - Sexy/Vintage/Retro/Sexy/moda
  • Costum de baie grupuri Țintă - fete/femei/femei/femei/femei
  • Origine - China Continentală
  • Material - nailon, Spandex
  • Partea De Jos Bikini Stil - Partea cravată Moderage acoperire cu cheecky taie la spate
  • Numărul De Model - SHERRYLO Bandeau Bikini
  • Tip De Element - Set De Bikini
  • Cu Pad - Da
  • Costume De Baie Material - De înaltă calitate Nylon/Spandex Mateial
  • Biquini Dimensiune - Standard US/UE dimensiunea
  • Gen - FEMEI
  • Nume De Brand - SHERRYLO