Lichid de Silicon Vibrator Anal Jucarii Sexuale Pentru Barbati Femei Masturbatori G-spot Penis Jucării Erotice Pentru Adulti, Masaj de Prostata Sex-Shop

Preț normal 175.68lei 114.19lei
Taxe incluse.
  • Tag-uri: alb urias penis artificial, vibrator gigant fata, naturale gene pufoase, calul gigantic penis artificial, danemarca maimuță papusa, flexibil anal dildo, pufos sibirean de lovituri de bici, marocan pandantiv en-gros, pufos spațioase de lovituri de bici, mecanice portocaliu gene

Disponibilitatea:În stoc

Categorie: Jucarii Sexuale

Sku:w31592

Detalii Produs

Lichid de Silicon Vibrator Anal Jucarii Sexuale Pentru Barbati Femei Masturbatori G-spot Penis Jucării Erotice Pentru Adulti, Masaj de Prostata Sex-Shop

Жидкий силиконовый фаллоимитатор, анальные секс-игрушки для мужчин и женщин, мастурбаторы, пенис G-spot, эротические игрушки для взрослых, массаж простаты, секс-шоп

Introducerea de produse

Vibrator pentru Femei barbati

Silicon Moale Anal Dildo-Uri

De Sex Feminin Masturbatori

Adult Jucarii Sexuale

Femei punctul G Stimulatoare Clitoris

Dimensiune:așa Cum se arată

Nume: Anal Dildo

Material: silicon lichid

Greutate: 507g

Culoare: albastru, alb

Dimensiune: 3cm cap, de mijloc 6cm, diametru maxim 6cm,

Pot fi inserate într-19.5 cm, lungime totala 22cm

Notă:

1.Curățarea produsului înainte și după utilizare , se spală cu apă caldă și săpun antibacterian ,ștergeți ușor cu un prosop sau o cârpă moale.

2. Înainte de utilizare, se adaugă o picătură sau două de dumneavoastră preferat de sex lubrifiant pentru penis artificial penis.

Confidențialitate Garantată:

Intimitatea ta este extrem de important pentru noi.În scopul de a evita jena și de a proteja confidențialitatea clienților noștri, nu este sensibil vocabular pe ambalajul produsului.

Notă:Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este de +/- 5mm.

Livrare:

Transport vor fi aranjate în termen de 5 zile după finalizarea plății.Toate bunurile vor fi livrate la adresa de livrare furnizate de tine.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă..ar fi bine să nu lăsați o adresa de mail,credem că nu e în siguranță.

-În general, Ne va livra în funcție de logistica metoda pe care o alegeți.

În cazul în care comanda mai mult de 2 KG, nu numai pot livra prin EMS,DHL, UPS si FedEx.

Oferim rapid metoda de transport maritim, cum ar fi DHL ,EMS,FedEx, Dar trebuie să plătească costul de transport maritim.

Timpul De Livrare

- China Post AER Maill: în General, 10-39 zile lucrătoare.

- EMS/UPS/DHL/FEDEX:5~9 zile de afaceri care depind de țara livrate.

Stimați clienți, vă Rugăm să rețineți:

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau a taxelor la import ,aceste taxe nu sunt incluse în elementul de preț și costul de transport maritim.

Vă rugăm să verificați țării biroul vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

În mod normal, vom marca articol ca "Plastic Accesoriu" sau "jucării pentru copii" sau "echipamente de fitness"

Despre Calitatea:

Vom verifica pentru calitatea produselor înainte de livrare.Dacă există orice probleme de calitate, vă rugăm să ia fotografii și să ne contactați cât mai curând posibil.Vom rezolva problema și de a oferi o soluție satisfăcătoare.

Pentru orice alte motive pe care nu le place sau nu doresc articol,vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile după ce ați primit elementul.Asigurați-vă că păstrați-l în starea inițială și de a suporta costul de transport maritim de unul singur, dacă ai reveni, va vom returna banii după ce vom primi produsul.

Feedback-ul:

Toate produsele sunt 100% originale, NOI si testate inainte de expediere

1.Satisfactia dumneavoastra este urmărirea noastră.Deci, dacă există ceva pentru a face să vă nemulțumit,(inclusiv noastră de produse și servicii, sau alt lucru).Vă rugăm să ne contactați pentru a vă servi din nou înainte de a pune pentru a disputa, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine.

2.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și de serviciile noastre, vă rugăm să lăsați un Feedback-ul Pozitiv (5 stele), pentru noi,este foarte important pentru noi.

Produs

Rating Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Caietul de sarcini

Parametrii de produse

  • Funcția 5 - Jucarii sexuale pentru adulți
  • Obscene Imagine - No
  • Dimensiune - 22*6cm
  • Sugestiv Sexual - No
  • Funcția 3 - Jucării sexuale pentru Femei
  • Funcția 4 - jucarii sexuale pentru barbati
  • Material - Silicon
  • Funcția 6 - Penis cock
  • Pachet - ambalaj discret
  • Culoare - alb albastru
  • Numărul De Model - Analsex penis artificial
  • Funcția 2 - Ventuza de vibratoare pentru femei
  • Origine - China Continentală
  • Nume De Brand - YOCY
  • Tip De Element - Dildo-uri
  • Funcția 1 - De Sex Feminin Masturbator