Stud Rust Removal Tool Se Potrivește 1/2 Inch De Insurubat Cu Impact Si Burghiu Electric La Îndemână, Îndepărtarea Ruginii De Ajutor Piese Metalice

Preț normal 119.44lei 76.46lei
Taxe incluse.

Disponibilitatea:În stoc

Categorie: Automobile, Piese De Schimb & Accesorii

Sku:w182081

Detalii Produs

Simplu și în condiții de Siguranță: capătul inferior interna are o perie de sârmă cu detașabil roata de rectificat, care indeparteaza eficient rugina de pe suprafetele metalice, șuruburi și buloane.Suplimentare cu roată de măcinare și atașamente poate fi instalat atunci când doriți să nisip pe suprafețele metalice.

Curățare rapidă: Ea este un metal decalcifiere instrument care curăță suprafețele de metal și bolțuri/șuruburi cu interior din oțel inoxidabil, șurub de curățare.

Rust Removal Tool: se Potriveste un 1/2 inch cheie cu impact sau bormașină, face curățare rapidă și precisă.Nu este nevoie pentru a schimba instrumente.

Versatil: Proiectat pentru detartrare de șuruburi, buloane și suprafețele metalice, utilizate pe scară largă în casă, inginerie, roti auto, utilaje, etc.

Culoare:așa Cum se arată

Material:otel+plastic

Conținutul Pachetului:

1 * stud decalcifiere instrument

2 * roți de slefuire

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Produs

Rating Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Caietul de sarcini

Parametrii de produse

  • Origine - China Continentală