Masina Miroase A Odorizant De Lungă Durată Odorizant De Masina Decorative De Evacuare A Aerului Difuzor De Parfum Creativ Interior Masina

Preț normal 39.72lei 19.88lei
Taxe incluse.

Disponibilitatea:În stoc

Categorie: Accesorii De Interior

Sku:w157344

Detalii Produs

Caracteristici:

1. Extractele din plante uleiuri esențiale, ceea ce face masina mai parfumat, și te face să te simți ca și cum te întorci la natură.

2. Buna micro-rezistenta la poartă, lumina de rotație, fără zgomot, permițându-vă pentru a gusta parfum în tăcere.

3. Elegant paleta de design pentru a decora interiorul masinii.

Caietul de sarcini:

Nume: auto vent clip odorizant

Scop: pentru a improspata aerul din masina

Model: model Universal

Material: material ABS

Montare: Clip-on

Lista De Ambalare:

masina mirosuri odorizant de cameră *1

Notă:

1. Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Forma unica Noastră odorizant de masina se face prin mai multe procese, cu un unic zbaturi design, modă personalitate, impodobita cu textura delicata din mașină, și o vedere neobstrucționată.

2.De reîmprospătare a Aerului: masina miros de odorizant de cameră este destinat pentru a purifica aerul și elimina miros rău în spațiul interior productiv.De asemenea, se poate scuti de stres și să te țină mai relaxat.

3.Instalare simplă: mașina Noastră mirosuri odorizant de cameră are un silicon clip pentru un plus de stabilitate, fără a deteriora evacuare a aerului, puteți cu ușurință clip la masina de aerisire și fixați-l în siguranță.

4.Aplicarea pe scară largă: mașina Noastră vent clip odorizant de aer este potrivit pentru toate tipurile de masina guri de aerisire, orizontale, verticale, circulare și de aer condiționat de ventilație, care sunt foarte practice.

5.Liniștită și Netulburată: aceasta masina de parfum are o buna micro-rezistența de rulment, care se poate roti ușor, fără zgomot, permițându-vă să se bucure de parfumul discret.

Produs

Rating Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Caietul de sarcini

Parametrii de produse

  • Origine - China Continentală