Silicon Culoare Formator Perie Larg Firma Plat Silicon Vopsea Perie Flexibilă Acrilice Si Pe Baza De Apa Instrument De Pictură

Preț normal 75.19lei 60.92lei
Taxe incluse.

Disponibilitatea:În stoc

Categorie: Pictura Consumabile Și Tratamente De Perete

Sku:w1434

Detalii Produs

Feedback-ul 1.Ca feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea noastră, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.vă rog, amintiți-vă să ne dea de cinci stele, ca recompensa! 2.Dacă nu ești mulțumit de produs, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ, vă putem oferi cele mai bune soluții, Vom serviciu de satisfacție

Ce veti primi: veți primi 1 bucata silicon culoare formator perie cu dimensiuni adecvate și design clasic, care poate te cunosc pictura are nevoie, puteți folosi această perie cu vopsea pentru a crea unele imagini frumoase, sau cu adeziv pentru a lipi ceva, este practic pentru tine.

Material de calitate: acest nivel firma plat silicon pensula este realizata din silicon, este de încredere și reutilizabile, nu este ușor de a sparge, și au o suprafață netedă, astfel încât acesta nu se va zgaria, care este sigur pentru tine și poate servi pentru o lungă perioadă de timp.

Practice și utile: acest masiv plat pictura acrilic instrument este ușor de utilizat, care poate ține degetele departe de aderenta, uleiuri, etc., ai nevoie doar să se scufunde pensula silicon parte din vopsea, pigment sau lipici, și apoi să-l opereze cu stick-ul.

Ușor de curățat: silicon flexibil instrument poate fi, de asemenea, aplicate cu vopsele, uleiuri și acrilice în timp ce este ușor de curățat, pur și simplu șterge după fiecare utilizare, ușor de curățat cu apă și săpun, chiar și după ce vopseaua s-a uscat la suprafata.

Versatil utilizări: acest lucru flexibil acrilice si pe baza de apa pictura perie pot fi aplicate pentru a se amestecă rășina și vopsea, care pot satisface nevoile dumneavoastra diferite pentru DIY artizanat, bijuterii de turnare, pictură, activități în clasă, etc.

Culoare: gri

Material: silicon

Dimensiune: 3 inch/1 inch/1.5 inch/2 inch/2.5 inch

Conținutul Pachetului:

1 * Silicon de culoare formator perie

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Produs

Rating Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Caietul de sarcini

Parametrii de produse

  • Origine - China Continentală
  • Certificare - NICI unul