Albastru inchis înfiorător cu dungi auto covorase 1 buc design cu dungi, accentul auto, accesorii auto

Preț normal 102.81lei 96.63lei
Taxe incluse.

Disponibilitatea:În stoc

Categorie: Accesorii De Interior

Sku:w1423

Detalii Produs

Auto Accesorii Auto, Covorase, Covorase Auto, Accesorii Auto, Pentru Femei, Mașină De Decor, Covorase Pentru Masina, Cottagecore Mașină De Decor, Drăguț Covorase Auto

【Produs Includerea】:Set de 4 potrivire covorase auto : 2 Fata + 2 Spate

【 Performanța produsului 】

Material: materialul este fabricat din material de scufundări, rezistent la apă și confortabil să-și intensifice pe.

Design Split: Split design vă oferă mai multe opțiuni, puteți plasa atât față și scaunele din spate, piciorul tampoane sunt concepute pentru zapada, noroi, ploaie, praf, moloz, orice situație, super-se potrivesc picioare pad pentru a face să vă simțiți confortabil în timpul mersului.

Non-Alunecare Spate: Păstrează pernițe în loc pentru conducere în condiții de siguranță.Partea de jos are un design anti-alunecare, astfel încât pad nu se va muta.

De protecție: Oferă covorase pentru masina ta față și bancheta din spate trepte pentru a menține masina ta curat, mai curat și de a proteja podele de pete.

【Aplicabile Scenarii】

Forma și dimensiunile proiectate pentru a se potrivi cele mai multe autoturisme, camioane, Camionete si Suv-uri.

【 Instrucțiuni de spălare 】

Lavabil, recomandat să se usuce la aer.

【 Notă Specială 】

Acest dimensiunea de date este măsurată sub țiglă, din cauza diferitelor metode de măsurare, eroarea este la 1-2cm este un fenomen normal.Vă rugăm să verificați pentru a compara dimensiunile înainte de cumpărare.

【 Memento 】

Imaginea efect de afișare este numai pentru referință, efectul final va fi la fel!Datorită factori obiectivi, cum ar fi loturi de producție, mașini și echipamente, este dificil de a evita sau vor exista erori, cum ar fi o ușoară diferență de culoare, poziție și dimensiune.Dacă problemele de mai sus sunt normale, ele nu vor fi incluse în domeniul de aplicare al după-vânzare de prelucrare.

Produs

Rating Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Caietul de sarcini

Parametrii de produse

  • Material de umplere - Fibre sintetice
  • Tip De Material - Neopren
  • Origine - China Continentală