1 Buc DIY Agățat de Pantofi Lanț Farmecul Accesorii Argint Aur Pantofi de Decorare DIY Pantofi Cataramă Design Decor Fata de Cadou ok

Preț normal 21.06lei 7.98lei
Taxe incluse.
  • Tag-uri: colec fete de păr, ckk farmec, pantofi de piele de căprioară plat lanț, pantofi farmec mia, popular designer de farmece, mare de argint 925 farmece, 10mmstainless lanț de oțel, smiley bărbați farmece, de învățare de mers pe jos de pietoni, 13 lanț de aur

Disponibilitatea:În stoc

Categorie: Pantofi

Sku:w14166

Detalii Produs

Caietul de sarcini:

Material: Aliaj

proces: galvanizare

Lista De Ambalare:

1*Agățat De Lanț De Pantofi

Puncte:

1、Practice Catarama Design: Fiecare pantof lant este echipat cu 2 primăvară catarame pe ambele părți, astfel încât să puteți instala direct pe pantof lanț pe șiret fără proceduri complicate; de asemenea, puteți șterge în orice moment.

2、Rece, Frumos si Elegant: Ea se adaugă pantofi; rezonabile și structura compacta poate fi potrivit pentru fete, femei, etc.; și primăvara catarama este lumină în greutate, comod si practic, și convenabil pentru tine de a transporta sau de a instala.

3、DIY Pantofi: Aceste metalic pantof lanțuri ideal pentru DIY pantofi sau haine pentru a satisface preferințele diferite, și puteți, de asemenea, să le utilizeze cu alte pandantive, care pot îmbogăți imaginația ta și de a îmbunătăți dvs. hands-on de capacitate, care este distracție fără sfârșit.

4、Intime Cadou de Selecție: Aceste prietene decoratiuni de pantofi poate fi folosit ca rafinat cadouri la zile de nastere, petreceri, Halloween, Crăciun și alte ocns.Partaja cu familia, prietenii, colegii, etc., pentru a spori sentimentele și de a îmbunătăți dvs. hands-on abilitate.

5、cele mai Bune Servicii: scopul Nostru este satisfactia ta, dacă aveți orice întrebări sau sugestii, vă rugăm să ne contactați din timp.Vă vom contacta cât mai curând posibil pentru a vă oferi o soluție mai bună.

Produs

Rating Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Caietul de sarcini

Parametrii de produse

  • Material - Din Oțel Inoxidabil
  • Decoratiuni - Lanțuri
  • Tip De Element - Decoratiuni De Pantofi
  • Nume De Brand - iSHINE
  • Origine - China Continentală
  • Numărul De Model - DIY Agățat de Pantofi Lanț de BRICOLAJ Pantofi Cataramă Design Decor