3D Biciclete cu Cadru de Protecție Bolnav Rezistent la zgarieturi Protector MTB Road Biciclete de Munte este Detasabila Autocolante Împinge Garda de Acoperire Cadru

Preț normal 48.17lei 28.90lei
Taxe incluse.

Disponibilitatea:În stoc

Categorie: Sport & Divertisment

Sku:w124352

Detalii Produs

Descriere:

Acest tip de bicicleta cadru de protectie este fabricat din material PVC, și 3D autocolant ar putea proteja bicicleta ta de a fi zgâriat și apă, nu este ușor să se estompeze, puteți să-l utilizați pentru o lungă perioadă de timp.

Bicicleta cadru de acoperire este ușor să rămânem care este costum pentru cele mai multe biciclete, puteți comanda fără griji.

Acest tip de cadru de biciclete capacul este costum pentru diferite tipuri de biciclete, cum ar fi mountain bike, echitatie liber, downhill bike, biciclete rutier și alte biciclete, puteți comanda în funcție de nevoie de dumneavoastră.

Și aceasta bicicleta cadru de protectie este luminos, care este în vigoare la noapte, asigurându-vă că dumneavoastră de echitatie de securitate, amintindu-altele.

Acest cadru de bicicletă de protecție este un bun decor pentru biciclete, și se desprinde ușor, fără a lăsa urme pe motocicleta, îl puteți utiliza fără griji.

Caietul de sarcini:

Material: PVC.

Culoare: transparent.

Dimensiune: aproximativ 330 x 66mm.

Pachetul inclus:

1x set bicicleta cadru de protectie.(1 x 330mm*66mm costum de protecție pentru tubul de sus/sub tub, 4x protecție 160mm costum pentru lanț/sub extensie tub.top extensie tub.alții, 4x costum de protecție pentru seat stay/chain stay/lanț/altele, 1x costum de protecție pentru schimbare prin cablu/scop protecția/altele)

Produs

Rating Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Caietul de sarcini

Parametrii de produse

  • Tip - Autocolante
  • Dimensiune - 330 x 66mm
  • Material - PVC
  • Origine - China Continentală
  • Nume De Brand - BoFaCarry