Golf Titular 5 Sloturi Golf Titular Cu 5 Sloturi De Stocare De Lemn Din Piele De Caz Ușor Draperii Cadou Pentru Jucătorii De Golf

Preț normal 20.73lei 14.50lei
Taxe incluse.

Disponibilitatea:În stoc

Categorie: Sport & Divertisment

Sku:w123298

Detalii Produs

Descriere:

Acest Golf Transportatorul este fin realizate, cusătura este delicat și solid, nu este ușor de deformat, foarte practic, potrivit pentru jucătorii de golf pentru a purta în timpul antrenamentului.

Vine cu un metal extensibil, acesta poate fi suspendat pe o curea sau rucsac sau fixate cu ușurință de la un sac de golf, ușor de transportat și foarte convenabil.

Caietul de sarcini:

Nume: Golf Titular

Material: piele PU + homar catarama

Dimensiune: 9.5*16.5 cm/3.74*6.49 inch

Greutate: 6g

Culoare: negru, maro

Lista De Ambalare:

Geanta De Golf*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Ușor de Acces: Acest Golf Titularul este echipat cu 5 golf sloturile pentru acces ușor.Dimensiunea de sac măsurile de aproximativ 9,5*16.5 cm / 3.7*6.5 inch.

2.PU Piele Material: confectionat din piele PU, acest Crosa de Golf este delicat și solid, nu este ușor de deformat, foarte practic, potrivit pentru jucătorii de golf pentru a purta în timpul antrenamentului.

3.Utilizarea practică: Golf Husă geanta este special conceput.Este durabil, ușor, moale și ușor de curățat.Golf în sac de depozitare nu va cădea, oferindu-vă un seif și utilizarea practică.

4.Titular portabil: Echipat cu un metal extensibil, Golf Transport poate fi suspendat de pe centura sau rucsac poate fi, de asemenea, ușor de fixat pe sacul de golf, este ușor de transportat, foarte convenabil.

5.Perfect de Golf Accesoriu: 5 găuri de Golf Transportatorul este perfect golf accesoriu pentru jucătorii de golf!Acesta poate fi un mare cadou pentru tatăl tău, bunicul, prieteni care iubesc să joace golf, etc.

Produs

Rating Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Caietul de sarcini

Parametrii de produse

  • Origine - China Continentală