Bretele Genunchi Proteză De Genunchi Manșon De Compresie Genunchiere Protectie Genunchi Manșon De Compresie Pentru A Rula Baschet, Fotbal, Alpinism

Preț normal 24.04lei 12.04lei
Taxe incluse.

Disponibilitatea:În stoc

Categorie: Sport & Divertisment

Sku:w120210

Detalii Produs

Descriere:

Nostru genunchiere sunt potrivite pentru toate activitățile, cum ar fi de rulare, mersul pe jos, sală de fitness, ciclism, baschet, drumeții, etc. pentru a preveni de la obtinerea rănit, acest pad genunchi, de asemenea, ține genunchii și pălărie cald toată ziua.

Caietul de sarcini:

Nume: Compresie Genunchi Manșon

Dimensiuni:

S/M

L/XL

2XL/3XL

Lista De Ambalare:

Genunchiere*1

Notă:

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【Respirabil și Higroscopice】Bretele Genunchi a se potrivi stilul tău de viață activ, va reține mirosurile și menține rece pentru utilizarea pe tot parcursul zilei, respirabil și umiditate-wicking deci nu transpira rămas dedesubt.

2.【Oferă Vizate de Compresie】Compresie Genunchi Manșon ține genunchii confortabil și cald toată ziua!Oferă vizate de compresie cu suport moderat pentru genunchi.

3.【Prevenire a prejudiciului】Compresie este dovedit de a promova recuperarea musculara si de a preveni un prejudiciu, și bretele genunchi scuti rigiditate musculară, permițându-vă pentru a efectua la cel mai bun în toate condițiile de performanță sportivă.

4.【Ușor să Utilizați】Spala bine, fără diminuarea sau pierderea de compresie, Genunchi Manșon de Compresie este ușor de curățat, fabricat din nailon și latex amestec, ușor și durabil.

5.【Utilizate pe scară largă】Genunchi Manșon este perfect pentru aproape orice sport și de a exercita activitate!Utilizate pe scară largă în stare de funcționare, alpinism, călărie, fotbal, baschet, tenis, sala de fitness, baseball, ciclism, fotbal, etc.

Produs

Rating Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Caietul de sarcini

Parametrii de produse

  • Varsta - Adult
  • Origine - China Continentală