20*12* 14cm Biciclete de Depozitare din Plastic Coș Ușor Durabil Copii Biciclete Cutie de Depozitare Scuter Cos Suport Recipient

Preț normal 15.49lei 10.86lei
Taxe incluse.
  • Tag-uri: coș de rufe cartoob, depozitare coș geo, violet coș de rufe, 100l coș de rufe, ocru galben coș de rufe, sisal coș de rufe, barel coș de rufe, oto coș de rufe, scuter electric pentru tineret, rufele sac coș

Disponibilitatea:În stoc

Categorie: Sport & Divertisment

Sku:w114736

Detalii Produs

Puncte:

1, pentru a Crea spațiu de Stocare Suplimentar: coș poate crea spațiu de stocare suplimentar în ușor de a ajunge la locurile, care să permită copiilor să își lor preferate obiecte personale cu ei atunci când de echitatie.

2、Conceput Elemente: cutie de depozitare este conceput pentru a plasa obiecte mici, cum ar fi sticle de apă, jucării, snacks-uri, etc.

3、Materiale de Inalta calitate: Realizate din materiale de înaltă calitate, caseta de depozitare este ușor și ușor de instalat.Un excelent bicicleta cadou de accesorii pentru copii.

4、Potrivit pentru cele Mai multe Biciclete: depozitarea suportul este potrivit pentru cele mai multe biciclete coș cu dimensiunea de aproximativ 20 * 14 * 12cm.

5, Culoare Incluse: depozit titular include negru, roz și drăguț model.

Caietul de sarcini:

Nume: Coș De Plastic

Material: plastic

Greutate: aproximativ 120g

Culoare: negru, roz

Dimensiune: 200 * 120 * 140mm/7.87*4.72*5.51 în

Instalare: Două bretele sunt prevăzute cu coș, doar cravată curele pentru ghidon și fixați-le.Ghidon sunt prea groase.

Lista De Ambalare:

Coș * 1

Produs

Rating Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Caietul de sarcini

Parametrii de produse

  • Origine - China Continentală