60W Mare putere, Mini Metal Șase axe de Găurit Și Frezat 144w de Mare putere cu Motor

Preț normal 2 480.08lei 2 108.07lei
Taxe incluse.
  • Tag-uri: juawa mașină de frezat, nitomak mașină de frezat, mașini de frezat mini, doosan mașină de frezat, alibaba mașină de frezat, luazon mașină de frezat, lamezia mașină de frezat, miniatura mașină de frezat lemn, mică mașină de frezat marea britanie, mini masina de frezat cu motor

Disponibilitatea:În stoc

Categorie: Mașini-Unelte Și Accesorii

Sku:w8234

Detalii Produs

Parametrii de produse:

Nume: Mini metal șase axe de găurit și frezat

Viteza motorului: 12000rpm

Tensiune de intrare/curent/putere: 12vdc 5A sau 60W

Axa Y de călătorie: 32mm, axa X, axa Z de călătorie: 145mm

Materiale de lucru: lemn, plastic, acril, moale metal (aur, argint, cupru, aluminiu, etc.), piatră, pietre, etc.

caracteristică:

1. Carcasa motorului este conectat cu ax cutie.La puterea maximă a motorului de 144w utilizeaza un motor mai puternic.Galvanizare face masina mai frumoase și practice.

2. Părți principale: traversa frontală, culbutorilor, pat lung, scurt pat, tobogan mare, tobogan mic, motor lama, conector, indexarea pozitioner, cutie de viteze, etc.

Notă: 1. Dacă alegeți "Vânzător de metoda de transport", vă rugăm să rețineți că taxa de transport este aplicabilă numai în anumite țări / regiuni, astfel încât, după ce plăti, vă rugăm să ne contactați și vom confirma cu tine.Zh 2. Când coletul ajunge la dvs. obiceiurile locale, vă rugăm să plătească taxa și să ia coletul departe.Noi nu suporta orice taxe vamale sau taxe de import.Dacă obiceiurile nu din cauza cumpărătorului motive și bunurile sunt returnate sau distruse, nu vom rambursa orice sume de bani. 3. Dacă alegeți DHL, FEDEX, TNT, UPS, EMS, ne va ajuta să aranja internaționale de curierat expres și livra direct la adresa ta (ușă în ușă de serviciu)!În cazul în care mărfurile sunt livrate prin curier, cumparatorul este necesar doar pentru a plăti taxe la sosire. 4. Înainte de a semna, trebuie să verificați ambalajul pentru a asigurați-vă că este în stare bună, și apoi să semneze.Dacă pachetul este deteriorat, vă rugăm să luați o fotografie, apoi imediat plângere la compania de transport maritim, amintiți-vă numărul de plângeri, iar apoi sa ma contactati, va vom ajuta cu siguranta. 5. Programul nostru de lucru: 9: 00-18: 30 Beijing timp.Între timp, ne va răspunde la mesajul dvs. prompt.În timpul pauzei, nu poate fi capabil de a răspunde la mesajul dvs., vă rugăm să înțelegeți.Vom răspunde în termen de 24 de ore.

Produs

Rating Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Caietul de sarcini

Parametrii de produse

  • Numărul De Model - 08114
  • Tensiune de intrare/curent/putere - 12vdc 5A sau 60W
  • Viteza motorului - 12000rpm
  • Numele - Mini metal șase axe de găurit și frezat
  • Tip - Orizontală
  • Starea - Noi
  • Nume De Brand - LZHZXY
  • Origine - China Continentală
  • număr produs - FL5009