12 BUC Vid Sac Cu Perie Pentru Roborock H6 Sac de Praf de Înlocuire Pentru Xiaomi Roborock H6 H7 SCWXCQ01RR Aspirator

Preț normal 251.77lei 108.24lei
Taxe incluse.

Disponibilitatea:În stoc

Categorie: Electrocasnice

Sku:w46128

Detalii Produs

Suport de Dropshipping și comerț cu Ridicata.

Oferim discount pentru cantitate mare.Bine ati venit la contact cu noi!

Model compatibil: Compatibil cu pentru Roborock H6 H7 mijia SCWXCQ01RR Aspirator Robot.

De înaltă Eficiență de Eliminare Sac de Praf: dispoziția Noastră de înlocuire a sacului de praf incluse 2 strat filteration, captura mai mult de 99.7% mare praticles de la domiciliu, de asemenea, mai multă eficiență decât altele 2 strat design dispoziția sac de praf.Non-țesute de design, dispoziția sac de praf bine de etanșare margine, rezolvarea de probleme de înlocuire frecventă dispoziția sac de praf.

Valoarea imbatabil: Pakage inclus 12 pack H6 dispoziția sac de praf, Oferă suficient kit de înlocuire pentru a schimba vechiul H6 sac de praf cu mai puțin petrece.Pentru cea mai bună performanță, vă sugerăm să înlocuiți sacul de praf la timp.

Ușor pentru a Instala: Nu există un instrument necesar, de asemenea, eliberați-vă mâinile de complicat de instalare pași.Nostru H6 dispoziția de înlocuire a sacului de praf se potrivesc pentru piese de schimb, sacul de praf poate fi ușor de instalat în mașină și de a lucra bine.astfel încât să puteți ușor pentru a înlocui vechiul sac de praf într-un timp scurt, fără nici o unealtă.

Sac de praf: o combinație de non-țesături și materiale topit material, așa că nu se tem de scurgere, astfel încât toată lumea poate folosi cu calm, capacitate mare de gunoi, de păr, de colectare a prafului, asigurați-terenul este curat ca nou.Cel mai bine este de a înlocui piese de schimb la fiecare 2-3 luni pentru a menține mașina rulează la performanțe de vârf.

Material:non-țesute tesatura

culoare:Alb

Conținutul Pachetului:

12 x sac de Aspirator

1 x perie de Curățare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Plata : 1.Plata trebuie să fie făcută în termen de 5 zile de la comanda. 2.Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute

Livrare: 1.Noi de aprovizionare Lume de transport maritim. (cu excepția câtorva țări și APO/FPO). 2.Toate comenzile vor fi procesate prima dată după verificarea plății trecut. 3.Real timp de livrare pot fi diferite , în special în timpul sezonului de vacanta.

Feedback: 1.Vă rugăm să asigurați-vă că nu există nici o problemă cu produsele. 2.Dacă aveți vreo nemulțumire, vă rugăm să ne contactați înainte de finalizarea rev iew.Noi vă va oferi un răspuns satisfăcător.

3.Dacă nu există nici o problemă, vă rugăm să ne dea 5 stele feedback-ul pozitiv.

Produs

Rating Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Caietul de sarcini

Parametrii de produse

  • Origine - China Continentală