Virtual Idol Ancora VTuber Rainbow Club Shoto Nou Membru Pentru Peruca Upwarped Negru Violet Capul Mare

Preț normal 171.39lei 85.72lei
Taxe incluse.

Disponibilitatea:În stoc

Categorie: Noutatea Și Speciale De Utilizare

Sku:w4157

Detalii Produs

Compania introducerea Yiwu Kanuo peruca din fabrică este auto-angajate de întreprindere specializată în producția de diverse accesorii de par si alte produse.Compania are sediul central la Nr. 5, Cladirea 7, Xiayushan sector B, Houzhai Stradă, Yiwu City.Acum se produce în principal Kasi temperatură înaltă de mătase animație peruci, bjd papusa peruci, moda trendy peruci, de vârstă mijlocie, peruci, Japoneză și coreeană peruci, extensii de păr coada-calului contract breton peruci, peruci, peruci, peruci și alte produse și servicii pentru piața internă și externă peruca produs dealeri.Yiwu a fost implicat în peruca industria de mai mulți ani prin utilizarea deplină a acesteia convenabil logistica, transport, finanțe, producție și de circulație a resurselor.Compania a acordat întotdeauna o importanță pentru calitatea produselor și serviciilor, poziționat ca un medium și high-end peruca produs, și angajamentul de a deveni un brand de înaltă calitate peruca dealer.Activitatea de recomandare

Informații despre produs

[produs]: canos

[produs]: temperatură înaltă de mătase, rose interior net

[produs circumferinta capului]: 50-58cm

[Greutate produs]: 0.15 kg

[dimensiune produs]: 30cm

[locul de expediere]: Yiwu, Zhejiang

[boss Tel]: 13372495600

"Spune lucruri importante de trei ori

Suficiente independent de depozit, nu este nevoie să vă faceți griji despre lipsa de bunuri

Are o varietate de auto-a dezvoltat peruca stiluri, toate produsele sunt disponibile

√ 7 zile fara motiv

Sfaturi cald, o atenție deosebită: 1. Puteți lua fotografii direct, dacă aveți nevoie.Acesta va fi trimis în termen de 24 de ore după efectuarea plății.Pe ordinea de urgentă pot fi aranjate prin contactarea serviciului clienți.

2. Ambele, singur stil și monocrom, incepand de la 20 de bucati.Vă rugăm să contactați serviciul clienți pentru detalii.

Sfaturi De Cumpărături

ghid de cumpărături

timpul de livrare

Toate fotografiile din magazinul nostru vor fi trimise în termen de 24 de ore după ce a fost fotografiat.Pentru nevoi urgente, puteți să contactați serviciul clienți pentru a face transport de marfă și trimite-l la SF.

Este nevoie de aproximativ 5-7 zile mari bunuri.

Șapte zile de retur

Acesta poate fi returnat sau înlocuit în termen de 7 zile fara nici un motiv, și nu pot fi returnate sau înlocuite pe cheltuiala proprie, dacă piesele sunt intacte și închise.

Adresa de livrare

Am expediat la Jocurile Olimpice de la Yiwu, Provincia Zhejiang.Este nevoie de 1-2 zile pentru a primi Jocurile Olimpice de la Jiangsu, Zhejiang, Shanghai și Anhui, 3-4 zile în alte provincii, și 5 zile în zone îndepărtate, cum ar fi Mongolia Interioară, Hainan și Yunnan.Aproximativ 7 zile în Xinjiang și Tibet, care exprima volumul de livrare poate fi prelungit în mod corespunzător în timpul vacanțelor sau activități.Vă rugăm să acorde o atenție la logistica de stare.Dacă logistica așteptați prea mult timp, vă rugăm să ne contactați în timp~

Despre mărfuri

Copilul toate dimensiunile sunt măsurate manual.Parul lung poate avea o eroare de aproximativ 3 cm.Intranet este un trandafir intranet.Circumferința capului de 50-58cm pot fi ajustate.Dacă aveți orice alte întrebări, vă rugăm să consultați pre-vânzare de servicii pentru clienți.

Produs

Rating Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Caietul de sarcini

Parametrii de produse

  • Tip De Element - Articole pentru acoperirea capului
  • CN - Fujian
  • Caractere - Kanos
  • Lungimea de peruca - Parul scurt
  • Numele Departamentului - Adult
  • Origine - China Continentală
  • Potrivit pentru culoarea pielii - orice culoare a pielii
  • Proprietăți Cosmetice - Pentru peruca
  • Model - 22069
  • Gen - Unisex
  • Poate fi vopsit și călcate - Acesta poate fi vopsit și călcate
  • Dimensiune - Role dressing
  • Utilizare Specială - Costume
  • Aplicabile populației - Universal
  • Material - Spandex