Masina Duster Zero Elimina Mașină Duster Exterior Cu Mâner Extensibil Pentru a Curăța Părul Perie de Masina Pentru Masina Camion SUV RV Motocicleta

Preț normal 76.27lei 61.02lei
Taxe incluse.

Disponibilitatea:În stoc

Categorie: Automobile, Piese De Schimb & Accesorii

Sku:w178023

Detalii Produs

Puncte:

1、【de Material de Înaltă Calitate】Masina Duster este echipat cu microfibra mop pânză, care poate fi folosit atât pe carosabil umed cât și uscat, poate absorbi rapid apa, si are super-capacitate de adsorbție.

2、【Multifunctional Triunghi Mop】Nostru Auto Duster Exterior poate fi folosit pentru a curăța sticla, podea canapea, podea, de perete, fisuri, colțuri, și mașini, ușor de curățat și rezistent.

3、【Liber Structură de Plasă】Masina Praf Perie adoptă o special pierde structura ochiurilor de plasă, care este ușor de spumă, și poate produce o cantitate mare de spumă într-un timp scurt.Este mai ușor pentru a curăța organismul de masina, si nu va produce zgârieturi pe caroserie.

4、【Lumină Și Portabil】Bord Masina Perie este mic și ușor, făcându-l ușor pentru a ține în mână, și pot fi păstrate în cameră, sau luate de la școală sau de călătorie.Pune-l în mașina ta și să-l oriunde.

5、【Cadou Perfect Pentru Prieteni】Cu sinceritate și pacea noastră Duster de Masina este cel mai bun cadou pentru proprietarii de automobile.Se poate exprima sincere urări pentru el, îi doresc o călătorie în condiții de siguranță, și să aducă bucurie în viața lui, în același timp.

Descriere: Masina Duster este echipat cu microfibra mop pânză, care poate fi folosit atât pe carosabil umed cât și uscat, poate absorbi rapid apa, si are super-capacitate de adsorbție.Adoptă un special pierde structura ochiurilor de plasă, care este ușor de spumă, și poate produce o cantitate mare de spumă într-un timp scurt.

Caietul de sarcini: denumire Produs: Masina Duster

Dimensiune: aproximativ 54 * 10 * 12cm| 21.25 * 3.93 * 4.72 cm

Material: fibra de+otel inoxidabil +mâner spumă+ABS+gel de siliciu

Domeniul de aplicare de utilizare: poate fi utilizat pe scară largă în curățare și lustruire de automobile și motociclete, precum și de curățare și întreținere a mobilierului și podelelor în marile hoteluri și familii.

Lista De Ambalare: Masina Duster*1

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, element culorile pot varia ușor de la imagini.

Din cauza diferenței de măsurare manual, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Nu se apropie de sursa de foc sau de a folosi un cuțit ascuțit pentru a reduce.A nu se expune la soare pentru o lungă perioadă de timp!

Produs

Rating Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Caietul de sarcini

Parametrii de produse

  • Tip De Material - fibra+otel inoxidabil +mâner spumă+ABS+gel de siliciu
  • Articol Diametru - 0.00inch
  • Caracteristici Speciale - curat
  • Element De Lungime - 54cm
  • Material - fibra+otel inoxidabil +mâner spumă+ABS+gel de siliciu
  • Articol Greutate - 1.00kg
  • Origine - China Continentală
  • Lățime Produs - 10cm
  • Tip De Element - Bureți, Haine & Perii
  • Înălțime Element - 12cm