Partea mașina de Aer Condiționat de Ventilație de Evacuare a Acoperi Trim 2 buc pentru Alfa Romeo Giulia 2016-2018 Accesorii Auto (Fibra de Carbon)

Preț normal 138.19lei 88.46lei
Taxe incluse.
  • Tag-uri: ornamente din fibra de carbon, alfa romeo giulia, tapiterie, partea mașina de aer condiționat de ventilație de evacuare a acoperi tapiterie

Disponibilitatea:În stoc

Categorie: Automobile, Piese De Schimb & Accesorii

Sku:w174384

Detalii Produs

Fabricat De Înaltă Calitate din ABS într-o facilitate pentru a asigura cea mai bună calitate.Instalare usoara,automotive bandă adezivă este atașat.

Determina locația de instalare și apoi face o comparație a produsului și locația de instalare, dacă produsul nu se potrivesc la vehiculul dumneavoastră,vă rugăm să ne contactați imediat și nu a instala.

În scopul de a obține un efect mai bun, vă sugerăm să incalzire dublu adezivă de un uscător de păr sau de iluminat.Poziția de aliniere și apoi lipiți, pasta depinde inserați codul condițiile și modul corect de a instala.

Potrivit Pentru Alfa Romeo Giulia 2016-2018;Înainte de plasarea comenzii, vă rugăm să confirmați acest produs este potrivit pentru masina ta

Stare:100% de Brand nou.

Instala Instrucțiuni: 1.Curat locul în care aveți nevoie pentru a lipi și apoi ștergeți apa cu un prosop sau țesuturi.Nu poate accepta să aibă în ulei ,apă, ceară ect. 2.Determina locația de instalare și apoi face o comparație a produsului și locația de instalare, dacă produsul nu se potrivesc la vehiculul dumneavoastră,vă rugăm să ne contactați imediat și nu a instala. 3.Când rupe față-verso adeziv de acoperire tăiați, nu puteți Pressthe dublă față-verso inserați codul cu mâna. 4. În scopul de a obține un efect mai bun, vă sugerăm să incalzire dublu adezivă de un uscător de păr sau de iluminat. 5. Poziția de aliniere și apoi lipiți, pasta depinde inserați codul condițiile și modul corect de a instala. 6. Vă rugăm să apăsarea 20-30 de secunde sau mai mult atunci când inserați codul și nu dip elementul în apă, în termen de 48 de ore.

culoare: fibra de carbon de culoare

Material: ABS

Conținutul Pachetului:

2x aer condiționat aerisire

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Produs

Rating Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Caietul de sarcini

Parametrii de produse

  • Cantitatea - 2
  • Instalare - Înlocuirea Directă
  • Culoare - fibra de carbon de culoare
  • Material - Abs
  • Origine - China Continentală