Noi Șlefuire STS-722R10 Reflector stația totală

Preț normal 10 743.20lei
Taxe incluse.
  • Tag-uri: iphone 3gs stație de andocare, dock station iphone f airpods, top 50 stația totală, stația totală trepied, stația totală sts, iphone dock station certificate, cazul iphone dramei totale, stația totală instrument, statie totala profesionala, stația totală trimble

Disponibilitatea:În stoc

Categorie: Instrumente

Sku:w165881

Detalii Produs

STS-722 serie este o statie totala serie lansat de Șlefuire pentru Optoelectronica profesionale de inginerie topografie.

Distanța de măsurare este de 1000 m fără prismă, 5000m cu o singură prismă, și distanța precizia de măsurare este de ±(2 mm+2*10-6·D).

Recomandate și simplificate procedurile de măsurare, IP55 clasa de anti-rezistente fuselaj, adaptate pentru inginerie de măsurare.

Absolut de codificare unghi de măsurare și laser prism-gratuit distanța de măsurare a asigura viteza și precizia de măsurare.

Recent modernizate distanta de masurare este mai rapid și mai stabil, poate direct date de ieșire în dat format, și pot fi echipate cu baraj de măsurare program.

STS-722 seria ultra-înaltă de cost-eficiente de configurare, creând o practice, ușor de utilizat și convenabil instrument de măsurare.

1. Absolut de codificare măsurarea unghiului

Nu de inițializare este necesar pentru a porni în sus, care poate evita pierderea de date din cauza power-down oprire în timpul măsurării.Îmbunătăți precizia și stabilitatea de măsurare unghi.

2. Biaxiale lichid fotoelectric electronic de compensare

La nivel internațional avansat dual-axa tehnologie de compensare, orizontale și verticale de compensare în același timp, în mod automat elimina erorile.Grafice electronice bule sunt clar dintr-o privire.

3. Laser distanța de măsurare fără prismă

Punctul suprafața emițătoare de lumină a primi, timp de măsurare; viteza: precizie de măsurare de 0,8 secunde, de urmărire 0,5 secunde; timp de măsurare: prism liber de măsurare 1000m, reflector foaie de 1000m, o singură prismă poate ajunge la 5000m; de înaltă precizie: ±(2 mm+2x10﹣ 6 ·D), De precizie, 2 "unghi de măsurare de precizie.

4. IP55 clasa rezistent la apa si praf design

Bateria adoptă un built-in design, și componentele cheie, cum ar fi axa orizontală și verticală, panoul, și telescopul de focalizare sunt protejate prin impermeabil inele de cauciuc pentru a se asigura că se poate adapta la diferite medii dure.

5. Indicare cu Laser

Fasciculul laser poate fi, de asemenea, întotdeauna atunci când distanța nu se măsoară, care este convenabil pentru scopul la țintă în medii de lumină scăzută, cum ar fi tuneluri.

6. Cu Laser de aliniere

Vizibil fascicul laser este folosit pentru a în mod direct la obiectivul de centrare punct de control, eliminând plictisitor funcționarea reglarea ocularului și îmbunătățirea eficienței muncii.

7. De memorie de mare

Instrumentul are un built-in memorie de 50 M, care poate stoca aproximativ 400.000 de puncte.Acesta este echipat cu un 2G SD card ca standard, și poate fi extins la 32G.

8. Convenabil mod de comunicare

Două date moduri de comunicare: SD card si USB.

9. Ecran mare, butoane mari

8 rânduri de afișare a datelor, convenabil pentru introducerea datelor și vizualizarea.

10. Șurubul teren este schimbat de la 0,35 MM la 0,25 MM

Fine-tuning amplitudine este criptat, și ocularul este aliniat cu mai multă precizie.

Simplificat procedurile de măsurare

Miza

Datele de miza-punct pot fi introduse pe site-ul, sau a datelor din stația totală de memorie poate fi amintit.Memoria de date poate fi încărcat prin intermediul calculatorului și salvate în stația totală.În același timp, puteți vizualiza valorile deviației de coordonate polare, ortogonale și coordona diferenta de filaj.

Suspendat de măsurare a înălțimii

Pentru unele puncte măsurate, care nu poate fi atins printr-o prismă, puteți direct vizează prisma în punctul de referință direct de mai jos, se măsoară distanța orizontală, și apoi se vizează la înălțimea la care este suspendat punctul de a măsura diferența de înălțime dintre punctul măsurat.Acesta poate fi folosit pentru a măsura înălțimea liberă de linii de înaltă tensiune, poduri și alte structuri.

Zona de calcul

Domeniul de măsurare program poate măsura suprafața și circumferința delimitată de linia de legătură între punctele țintă în timp real.Nu există nici o limită la numărul de puncte țintă.Punctele implicate în calcul poate fi măsurată în timp real, selectate din memorie sau introduse pe site-ul de la tastatura.

proiectare de drumuri

Patru tipuri de elemente, în linie dreaptă, arc de cerc, curba de tranziție și punctul de intersecție, poate fi folosit pentru a edita valorile de proiectare a drumului plan și elevație.Drumul filaj funcție puteți convenabil și rapid localiza mijlocul miza, partea miza si panta limită conform drum kilometraj și miza număr.

Partea de măsurare

Programul poate calcula panta distanță, distanța orizontală, diferența de înălțime și azimut unghiul dintre două puncte țintă în timp real.Punctele implicate în calcul poate fi măsurată în timp real sau selectate din memorie sau introduse manual de la tastatură.Utilizatorul poate avea două opțiuni: edge-to-edge și ray-to-edge.În timpul măsurării, ultimele două puncte pot fi verificate imediat.

Distanța excentricitate

Pentru puncte care nu pot fi atinse prin prisma sau în spatele obstacolelor, coordonatele acestor puncte care nu pot fi atinse de linia de vedere pot fi calculate cu ajutorul relațiilor relative, cum ar fi unghiul și distanța, după observarea vizibile puncte adiacente acesteia.Excentricitate de măsurare include distanta de excentricitate și unghiul de excentricitate.

Întâlnire

A înființat un post de pe a-fi-punct fix și să respecte două unghiuri orizontale a și b la trei puncte de control, astfel încât pentru a calcula coordonatele locului în care a-fi-la punct fix, care se numește o rezecție.Se poate înființa posturi pe mai multe cunoscute punctele de control pentru a observa direcția sau distanța până la punctul respectiv, sau înființat stații în așteptarea punct pentru a observa direcția sau distanta de la mai multe cunoscut puncte de control, și apoi se calculează coordonatele în așteptarea punct.

Produs

Rating Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Caietul de sarcini

Parametrii de produse

  • Origine - China Continentală
  • Țara de Fabricație - China
  • Certificare - ce, NICI unul
  • DIY Consumabile - ELECTRICE
  • Nume De Brand - LETER
  • Numărul De Model - RTS-862RA
  • Țara/Regiunea de Fabricație - China
  • Model - RTS-862RA