LED Vesta Reflectorizantă de Rulare,USB Reîncărcabilă LED-Lumina Vesta de Vizibilitate Mare Talie Reglabila de Umar Benzi

Preț normal 143.24lei 83.07lei
Taxe incluse.

Disponibilitatea:În stoc

Categorie: Pescuit

Sku:w1609

Detalii Produs

[Mare Vizibilitate]Acest lucru a CONDUS vestă reflectorizantă conbain LED flash de lumină și benzi reflectorizante.Nu numai pot vedea reflectorizante de rulare de la 800 de metri sau mai mult în noapte, dar, de asemenea, are o acoperire de 360 de grade benzi reflectorizante pentru a vă menține în siguranță în toate condițiile meteorologice.Așa că va rămâne în intervalul de siguranță în timp ce faci activități în aer liber în noaptea asta.

[USB Reincarcabila]Diferite de la normal vestă reflectorizantă, am construit în LED flash de lumină.Poate fi reîncărcat prin cablu USB pentru a realiza ciclul de utilizat, convenabil și de a salva bani.Timp de incarcare:1-2 ore; timpul de Iluminare:4-6 ore.Nu vă faceți griji mediului în întuneric și nu de lumină pentru a reflecta.Notă: După primirea LED vesta reflectorizantă, vă rugăm să încărcați complet înainte de utilizare.

[Marime]Această noapte de funcționare reflectorizante de viteze utilizați țesături elastice și de înaltă calitate catarame pentru a regla lungimea curelei.O mărime se potrivește tuturor, doar glisați catarama pentru a ajusta cu ușurință dimensiunea până când puteți purta confortabil.

[2 Lumini & 3 Moduri]sunt 2 separate, luminoase, benzi de lumină LED pe partea din față și din spate a reflectorizante de funcționare vesta.Puteți fi văzut în 360 de grade. 2 LED 3 moduri: întotdeauna pe, rapid intermitent, lent și intermitent.Puteți alege dumneavoastră preferat modul de lumină prin apăsarea comutatorului.

[Elastic si Usor]LED-uri reflectorizante de funcționare vesta umar la talie se extinde de la 14 cm la 25 inch, circumferința taliei se extinde de la 20 cm la 40 inch; doar 160g .Potrivit pentru orice activitate în aer liber, inclusiv Jogging, Alergare, Ciclism sau drumeții, Mersul pe jos, de trafic de muncă unde îmbrăcăminte de mare vizibilitate este necesar.

Culoare:verde

Material:chingi Elastice + banda reflectorizanta + lumina led-uri

Conținutul Pachetului:

1 * LED Vesta Reflectorizantă

1 * Cablu USB

2 * brațul curea

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Produs

Rating Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Caietul de sarcini

Parametrii de produse

  • Origine - China Continentală
  • Material - Spandex