10/20pc Frigider Separator de Gadget-uri Multifuncționale de Stocare Gratuit Partition Frigider Alimentare Rack de Stocare de Ajustare Separarea Raft

Preț normal 3.26lei 2.17lei
Taxe incluse.

Disponibilitatea:În stoc

Categorie: Casa De Depozitare & Organizare

Sku:w1547

Detalii Produs

Spaniolă cumpărători atenție:

dacă adresa dvs. include următoarele cod postal vă rugăm să nu alegeți spaniolă depozit.

Codul postal începe cu 51 /52/ 07 /35 /38.

Depozit de peste mări nu poate fi livrat.

În caz contrar vom trimite comanda din China depozit.

Caracteristică:

1.Păstrați Curat si Organizat: aveți probleme în a găsi Alimente și condimente în cele umplute și murdar frigider?Aceste congelator separatoare de gând să vă ajuta să vă organizați alimentară și ține-ți frigider curat și organizat, în orice moment!

2.Materiale de înaltă Calitate: congelator separatoare se face de înaltă calitate, material pp, care este în condiții de siguranță și fără gust, puternic și durabil.Contact Direct cu alimentul nu va provoca alimente cu gust rău.

3.Ușor de instalat: Clip de proiectare, instalare încorporat, fără instrumente sau cleiuri necesare pot fi ușor de instalat în frigider compartiment de depozitare.După instalarea poate fi la stânga și la dreapta pentru a ajusta dimensiunea fiecărui compartiment spațiu de stocare în funcție de nevoile dumneavoastră.

4.Utilizarea pe scară largă: Ține-ți frigider curat si organizat.De asemenea, disponibile în sertare, dulapuri, dulapuri, birou, baie si bucatarie cutii de depozitare, este foarte practic birou și acasă gadget de bucătărie.

5.Satisfacție de Garantare: Ne străduim să oferim fiecărui client cu cel mai înalt standard de servicii pentru clienți pentru a vă asigura că aveți o experiență plăcută la cumpărături.Dacă aveți orice probleme, întrebări sau nevoie de asistență, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați direct.

Caietul de sarcini:

Material: PP

Cantitate: 10/20buc

Dimensiune: 7.7x5.5cm

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

10/20buc x Frigider Împărțirea Clip

Produs

Rating Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Caietul de sarcini

Parametrii de produse

  • Origine - China Continentală
  • Material - PP